100 mensen bij raadsinformatieavond

Geplaatst op vrijdag 1 april 2016

Gisterenavond, 31 maart, was er in 't Hazzo een raadsinformatieavond over de opvang van vluchtelingen. Doelstelling was de raad een beeld te laten vormen over dit thema. Na een algemene presentatie (PPT, 1.1 MB) door een vertegenwoordiger van het Ministerie van BKZ, vertelde burgemeester Brenninkmeijer over de insteek van het college. Aan het einde van de avond is hierover een persbericht verstuurd. Bij de avond waren ongeveer 100 mensen: raadsleden, inwoners, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, ambtenaren en het voltallige college. Na de twee inleidingen waren er gesprekstafels waar gevraagd werd naar een reactie op de inleiding van de burgemeester. Ook kon men de zorgen en kansen benoemen naar aanleiding van de inleiding. Alle reacties worden zo spoedig mogelijk op deze site geplaatst. Hier vindt u de presentatie (PPTX, 608.3 kB) van burgemeester Brenninkmeijer.

Meer nieuws